Zo werkt Bureau voor Bevlogenheid

Bureau voor Bevlogenheid is het bedrijf van Sabine Mur, organisatiepsycholoog, adviseur en trainer. Ze deed jarenlang ervaring op bij Schouten en Nelissen, waar ze trainingen ontwikkelde en begeleidde op het gebied van communicatie, timemanagement, creativiteit en samenwerken. Uiteindelijk besloot ze zich in  2015 te specialiseren in het onderwerp bevlogenheid: hoe vergroot je energie, plezier en prestaties bij professionals en organisaties?

 

Waarom is juist dit jouw specialisme?

In veel bedrijven zag ik dat het management en werknemers op zoek waren naar een juiste manier om werkdruk in goede baan te leiden. Vaak werd de oplossing in dat geval gezocht in de richting herkennen van stress symptomen, training over voorkomen van burn-out of timemanagement voor het hele bedrijf. Ik zag dat dit niet werkte.
Investeren in het tegendeel werkt wel: een programma over gezond werken, vitaliteit of bevlogenheid. Immers, alles wat je aandacht geeft, groeit!
Zelf is het mij binnen mijn eigen vakgebied gelukt om ook te ontdekken waar mijn passie ligt: ik ben bevlogen over bevlogenheid.

Lees meer

Neem contact met ons op
1

Activiteiten

Open inschrijving voor professionals

Inspiratie

Inspiratie

Inspirerende verhalen, artikelen en nieuwsbrieven

Wilt u kennismaken of advies?

Sabine Mur

Sabine Mur

Organisatiepsycholoog Adviseur en trainer

Neem contact op

Bureau voor Bevlogenheid

Aan de Bogen 9, 7431 HJ, Diepenveen
info@bureauvoorbevlogenheid.nl
+31 (0)6 48 50 08 45

Communicatiebureau: The Goodplace

Bureau voor Bevlogenheid gebruikt de standaard cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Ook gebruiken we cookies en scripts om socialmedia integratie op onze websites mogelijk te maken.
Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring