Talent werkt! (1,5 dag)


Voor wie?
Kun jij op je werk nog beter uit de verf komen dan dat je nu doet? Wil je meer van jezelf laten zien en écht het verschil maken met jouw unieke combinatie van kennis, vaardigheden en talent? Of gemakkelijker werken doordat je gebruik maakt van die dingen die bij jou ‘vanzelf’ gaan? Meld je dan aan voor deze training!

Resultaat
Tijdens deze training van 1,5 dag ontdek je waar jij van nature goed in bent en hoe je jouw talenten beter kunt benutten tijdens je werk. Daardoor zal je iedere dag beter presteren, effectiever werken en meer plezier hebben.
Na de training ken je jouw talenten. Je weet hoe je ze kunt gebruiken in concrete werksituaties. Je bedenkt hoe jij en je organisatie kunnen profiteren van jouw talent. Je ziet waar jouw kansen liggen en hoe jij jouw unieke bijdrage intern of aan klanten kunt verkopen. Je verlaat de training met een concreet actieplan en kunt gelijk werk maken van jouw talent!


Schrijf je in Meer informatie Direct inspiratieInhoud
Dag 1
• Waar ben jij goed in? Dat onderzoek je met de Character Strengths -vragenlijst en door feedback te vragen aan collega’s, vrienden en familie.
• Welk van die talenten geven jou energie en plezier?
• In welke situaties ben jij op je allerbest? We onderzoeken jouw topprestaties om te leren wanneer jij in al je talenten wordt uitgedaagd.
• Vervolgens bedenken we hoe je die uitdaging vaker kunt creëren, ten gunste van jouw prestatie en plezier en resultaat voor je organisatie.
• Ieder talent kent zijn keerzijde. We kijken realistisch naar valkuilen en bedenken hoe je daar uit blijft.
• Hoe betrek je jouw omgeving in je ambities? We maken een plan en oefenen.
• Aan het eind van de dag heb je een realistisch en enthousiasmerend actieplan, zodat je direct aan de slag kunt op je werk, samen met je collega’s en je leidinggevende.

Dag 2 (halve dag)
• We bespreken jouw ervaring van de afgelopen weken. Wat heb je in je werkwijze veranderd en wat levert dat op? Hoe zorg je dat de verandering beklijft?
• Wat is je volgende stap? Hoe kunnen de trainer en de groep je daarbij helpen? We onderzoeken lastige kwesties, denken mee over de toekomst en helpen elkaar met praktische tips, persoonlijk advies en netwerkmogelijkheden.

Werkwijze
De trainingsdagen zijn praktisch en vol energie. Inzichten uit de (positieve) psychologie worden afgewisseld met persoonlijke opdrachten. We zoeken telkens naar mogelijkheden: wat is toepasbaar in jouw situatie en wat werkt goed voor jou? We werken plenair en in kleine groepjes. Je leert door te doen en door gesprekken met anderen. Omdat de groep bestaat uit 6 -10 mensen, heeft de trainer tijd voor iedereen.

Direct inspiratie
Je kunt direct aan de slag. Met deze online vragenlijst krijg je snel inzicht in jouw sterke punten (Character Strengths-methode). We gebruiken deze vragenlijst ook in de training.

Praktische informatie
Het programma start met een hele dag en ongeveer vier weken later volgt een halve dag. Voor de eerste bijeenkomst ontvang je voorbereidende opdrachten. Na beide bijeenkomsten ga je aan de slag met je eigen actieplan en verdiepende opdrachten. Tussentijds is je trainer bereikbaar voor telefonische speedcoaching.

De training vraagt een investering van 20 uur en €345 per persoon (vrijgesteld van btw, inclusief materiaal en arrangement) en vindt plaats op een inspirerende locatie in Utrecht. 

Data
Wil je graag meedoen? Neem contact op om te horen wanneer een volgende groep start. Deze training wordt ook vaak In Company verzorgd. Wil je sparren over mogelijkheden en maatwerk? Neem vrijblijvend contact op.


 

Schrijf je in

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.


1

Teamsessies op maat

Wilt u samen met uw team zorgen voor meer energie, motivatie en prestatie?

In Company training op maat

In Company training op maat

Bureau voor Bevlogenheid maakt In Company trainingen op maat.

Wilt u kennismaken of advies?

Sabine Mur

Sabine Mur

Organisatiepsycholoog Adviseur en trainer

Neem contact op

Bureau voor Bevlogenheid

Schimmelpennincksingel 75, 7431 ZL Diepenveen
info@bureauvoorbevlogenheid.nl
+31 (0)6 48 50 08 45

Communicatiebureau: The Goodplace

Bureau voor Bevlogenheid gebruikt de standaard cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Ook gebruiken we cookies en scripts om socialmedia integratie op onze websites mogelijk te maken.
Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring