Nooit meer te druk: focus in werk en leven (2,5 dag)


Druk zijn is de norm in Nederlandse organisaties. Veel professionals komen door de dagelijkse hectiek niet toe aan taken die écht belangrijk zijn voor succes en plezier. Ze presteren minder en verliezen de voldoening in hun werk.

Voor wie?
Herken jij die knagende ontevredenheid over te weinig voldoening en prestaties? Dat constant gehaaste gevoel? De gedachte dat je tekortschiet, hoe hard je ook werkt? Als jij wilt losbreken uit de waan van de dag en komend jaar wél voldoening en succes wilt ervaren, dan is deze training geknipt voor jou!

bvb review website nooit meer te druk focus werk leven 01


Resultaat
In twee maanden tijd, neem je regie over je dagelijks werk en leven. Je leert hoe je afstand neemt van de alledaagse hectiek. De training helpt je keuzes maken die passen bij wat jij belangrijk vindt. Je leert hoe je meer succes en voldoening behaalt, door je op een positieve manier te onderscheiden. Je ontwikkelt slimme werkgewoonten, waardoor je kunt werken met aandacht en focus. Doordat we gebruik maken van wetenschappelijke kennis over gedrag en gedragsverandering, zal jouw nieuwe werkwijze echt beklijven. Je krijgt het boek ‘Nooit meer te druk’ als naslagwerk en ter inspiratie cadeau.


Schrijf je in Meer informatie Direct inspiratie


Inhoud
Dag 1
• Druk, druk, druk. Is dat normaal? Hoe kunnen wij functioneren in een wereld waar druk zijn en afleiding de norm zijn? Wat hebben we nodig om optimaal te presteren?
• Start een positieve spiraal en maak andere keuzes. Focussen op jouw waarden en talenten is de beste én de leukste manier om je te onderscheiden.
• Bedenk slimme (en haalbare!) gewoontes voor meer aandacht, betere resultaten en meer voldoening.

Dag 2
• Wat zijn jouw onderscheidende talenten? Hoe kan je ze meer gebruiken, in je huidige baan?
• Hoe zorg je voor meer succes en plezier in je werk, nu en in de toekomst?
• Regie nemen over je manier van werken en leven vraagt om heldere communicatie met de mensen om je heen. Hoe creëer je ruimte voor jezelf in goede samenwerking met anderen?

Dag 3 (halve dag)
• Hoe bevalt je nieuwe strategie? Wat gaat beter? Welke stap wil je nog zetten en wat ga je doen om je nieuwe manier van werken vol te houden?

bvb review website nooit meer te druk focus werk leven 03


Werkwijze
De trainingsdagen zijn praktisch en vol energie. Inzichten uit de (positieve) psychologie worden afgewisseld met persoonlijke opdrachten. We zoeken telkens naar mogelijkheden: wat is toepasbaar in jouw situatie en wat werkt goed voor jou? Tijdens de dag werken we plenair en in kleine groepjes. Je leert door te doen en door gesprekken met anderen. Omdat de groep bestaat uit 6 -10 mensen, heeft de trainer tijd voor iedereen.

Direct inspiratie
Kan je niet wachten? Lees alvast het artikel ‘Druk zijn is voor sukkels’ of bekijk de TED Talk van Tony Crabbe.

Praktische informatie
Het programma bestaat uit 2,5 dag. Na iedere bijeenkomst ga je vier weken aan de slag met je eigen actieplan en verdiepende opdrachten. Tussentijds is je trainer bereikbaar voor telefonische speedcoaching. Je krijgt het prachtige boek ‘Nooit meer te druk’ cadeau!

De training vraagt een investering van 20 uur en €975 per persoon (vrijgesteld van btw, inclusief materiaal en arrangement) en vindt plaats op een inspirerende locatie in Utrecht. 

Data

Wil je graag meedoen? Neem contact op om te horen wanneer een volgende groep start. Deze training wordt ook vaak In Company verzorgd. Wil je sparren over mogelijkheden en maatwerk? Neem vrijblijvend contact op.

Schrijf je in

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
1

Teamsessies op maat

Wilt u samen met uw team zorgen voor meer energie, motivatie en prestatie?

In Company training op maat

In Company training op maat

Bureau voor Bevlogenheid maakt In Company trainingen op maat.

Wilt u kennismaken of advies?

Sabine Mur

Sabine Mur

Organisatiepsycholoog Adviseur en trainer

Neem contact op

Bureau voor Bevlogenheid

Aan de Bogen 9, 7431 HJ, Diepenveen
info@bureauvoorbevlogenheid.nl
+31 (0)6 48 50 08 45

Communicatiebureau: The Goodplace

Bureau voor Bevlogenheid gebruikt de standaard cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Ook gebruiken we cookies en scripts om socialmedia integratie op onze websites mogelijk te maken.
Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring