Elk Kwartaal Vitaal: Winter!


Winter, de natuur komt tot rust. Tijd voor terugblikken en opladen. Wat gaf je in het afgelopen jaar plezier en voldoening? Wat kan je leren van de dipjes die je had? Wat zijn je aspiraties voor het nieuwe jaar? Je 30-dagen-challenge helpt je bezinnen om daarna weer fris te beginnen.

Nieuwsgierig naar het vervolg? Bekijk de workshops lente, zomer en herfst.
Zoek je meer verdieping? Doe mee aan de eendaagse workshops.

De Elk Kwartaal Vitaal workshops zijn geschikt voor professionals, in loondienst of zelfstandig, kersvers of ervaren. Eén workshop en de 30-dagen-challenge met e-coaching vraagt een investering van 10 uren en €185 (indien mogelijk vrijgesteld van btw, inclusief materiaal en arrangement). De serie van vier workshops volg je voor €695 (indien mogelijk vrijgesteld van btw). Je kunt starten wanneer je wilt. De bijeenkomsten zijn altijd op de eerste vrijdag van een nieuw seizoen en op een inspirerende locatie nabij Deventer.

Deze training wordt vaak In Company verzorgd. Wil je sparren over mogelijkheden en maatwerk? Neem vrijblijvend contact op.


Schrijf je in

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
1

Teamsessies op maat

Wilt u samen met uw team zorgen voor meer energie, motivatie en prestatie?

In Company training op maat

In Company training op maat

Bureau voor Bevlogenheid maakt In Company trainingen op maat.

Wilt u kennismaken of advies?

Sabine Mur

Sabine Mur

Organisatiepsycholoog Adviseur en trainer

Neem contact op

Bureau voor Bevlogenheid

Aan de Bogen 9, 7431 HJ, Diepenveen
info@bureauvoorbevlogenheid.nl
+31 (0)6 48 50 08 45

Communicatiebureau: The Goodplace

Bureau voor Bevlogenheid gebruikt de standaard cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Ook gebruiken we cookies en scripts om socialmedia integratie op onze websites mogelijk te maken.
Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring