Coaching via (Beeld)bellenEen telefonisch coaching-gesprek met organisatiepsycholoog Sabine Mur is verhelderend en zet aan tot actie. Door haar ruime ervaring op gebied van vitaliteit, bevlogenheid en positief leiderschap kan zij met jou meedenken over allerlei werk-gerelateerde thema’s waar Corona en de maatregelen ons mee confronteren. Bijvoorbeeld: 

• Ik wil er graag zijn voor mijn team. Hoe doe ik dat terwijl ik zelf ook emotioneel ben en uitgedaagd wordt door de combinatie van werk- en privéverantwoordelijkheden?

• Ik vind het onwijs lastig om thuis aan alle verplichtingen te voldoen. Ik wil mijn kinderen helpen bij school en mijn werk goed doen. Ik snak naar momenten voor mijzelf maar die lijken er echt niet te zijn. Hoe hou ik dit vol?

• Nu ik collega’s alleen maar via Teams spreek vind ik het heel lastig om aansluiting te vinden. Het lijkt wel alsof ik helemaal niet gehoord en gezien wordt. Dat frustreert en demotiveert. Wat kan ik doen? 

 

Voor wie

 

Deze coaching is geschikt voor alle werkende mensen. Zowel leidinggevenden als andere professionals vinden in Sabine een goede gesprekspartner.

Klantervaring telefonische coaching met Sabine Mur 2

 

Resultaat

 

Voor veel mensen geldt dat Covid-19 en de maatregelen je met de neus op de feiten drukt. Wat altijd als lastig was, komt nu aan de oppervlakte. Maar ook: wat jou altijd al sterk maakt, helpt je door de crisis heen. Tijdens een telefonisch coaching-gesprek kijken we met een vriendelijke onderzoekende blik te kijken naar jouw patronen. Daardoor krijg je inzicht. Vervolgens bespreken we wat je wél wilt in deze situatie. We verkennen hoe je jouw sterke kanten en veerkracht in kunt zetten. Door kleine concrete acties te formuleren kan je na de coaching jouw gedrag direct aanpassen. En het succes daarvan ervaren.

bvb webste review telefonische coaching 01

 

Praktisch 

 

Wil je kijken of deze coaching bij je past? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als het klikt maken we praktische afspraken over hoe, wanneer en tarief. Bureau voor Bevlogenheid gunt collega-ondernemers met financiële zorgen óók een goed gesprek, dus laten we overleggen wat mogelijk is.

 


Schrijf je in

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
1

Teamsessies op maat

Wilt u samen met uw team zorgen voor meer energie, motivatie en prestatie?

In Company training op maat

In Company training op maat

Bureau voor Bevlogenheid maakt In Company trainingen op maat.

Wilt u kennismaken of advies?

Sabine Mur

Sabine Mur

Organisatiepsycholoog Adviseur en trainer

Neem contact op

Bureau voor Bevlogenheid

Aan de Bogen 9, 7431 HJ, Diepenveen
info@bureauvoorbevlogenheid.nl
+31 (0)6 48 50 08 45

Communicatiebureau: The Goodplace

Bureau voor Bevlogenheid gebruikt de standaard cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Ook gebruiken we cookies en scripts om socialmedia integratie op onze websites mogelijk te maken.
Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring