Bevlogenheid loont! (1,5 dag)


Onze arbeidsmarkt vraagt dat je elke dag presteert, weet wat je kunt, weet wat je wilt en goed zorgt voor je eigen ontwikkeling en gezondheid. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Energiek en geïnspireerd werken, gaat niet vanzelf. Het vraagt om zelfkennis en eigen initiatief!

Voor wie?
Zoek jij manieren om met plezier en voldoening te werken, in je huidige baan of een andere? Is het tijd voor een volgende stap, maar weet je nog niet welke? Deze training is geschikt voor bevlogen mensen die plezier in hun werk willen houden. En voor mensen die tijdelijk minder werkplezier hebben, maar opnieuw bevlogen willen raken.

Resultaat
Tijdens deze training van 1,5 dag leer je wat je zelf kunt doen om met plezier, energie en voldoening te werken. We onderzoeken hoe jij je werk beleeft. Wat geeft je energie en wat niet? Vervolgens bekijken we wat jij kunt doen om te werken op een manier die bij jou past. Als je dat kunt, presteer je beter. Ook maak je gemakkelijker keuzes die overeenkomen met jouw passie, interesses en opvattingen. En je wordt beter in het bewaren van balans.


Schrijf je in Meer informatie Direct inspiratie


Inhoud
Dag 1
• Bevlogenheid, tevredenheid, werkverslaving, burn-out, bore-out? Wat is het en hoe werkt het? Wat kunt je zelf doen om met plezier en energie te werken?
• Hoe sta jij er nu voor? Wat draagt bij aan jouw bevlogenheid en wat niet (meer)?
• Wanneer presteer jij op je best en ben je gelukkig in je werk? We onderzoeken jouw mooiste werkervaring om te leren wat jouw werkvoorwaarden zijn.
• We combineren jouw persoonlijke werkvoorwaarden met wetenschappelijke kennis over bevlogenheid. Vervolgens trek jij conclusies: hoe ga jij in de toekomst zorgen voor uitdaging en energie, plezier en prestatie?
• Je maakt een realistisch en enthousiasmerend actieplan, zodat je direct aan de slag kunt op je werk, samen met je collega’s en je leidinggevende.

Dag 2 (halve dag)
• We bespreken jouw ervaring van de afgelopen weken. Wat heb je veranderd en wat levert dat op? Hoe zorg je dat de verandering beklijft?
• Wat is je volgende stap? Hoe kunnen de trainer en de groep je daarbij helpen? We onderzoeken lastige kwesties, denken mee over de toekomst en helpen elkaar met praktische tips, persoonlijk advies en netwerkmogelijkheden.

Werkwijze
De trainingsdagen zijn praktisch en vol energie. Inzichten uit de (positieve) psychologie worden afgewisseld met persoonlijke opdrachten. We zoeken telkens naar mogelijkheden: wat is toepasbaar in jouw situatie en wat werkt goed voor jou? We werken plenair en in kleine groepjes. Je leert door te doen en door gesprekken met anderen. Omdat de groep bestaat uit 6 -10 mensen, heeft de trainer tijd voor iedereen.

Praktische informatie
Het programma start met een hele dag en ongeveer vier weken later volgt een halve dag. Voor de eerste bijeenkomst ontvang je voorbereidende opdrachten. Na beide bijeenkomsten ga je aan de slag met je eigen actieplan en verdiepende opdrachten. Tussentijds is je trainer bereikbaar voor telefonische speedcoaching. Je krijgt het praktisch boek ‘Bevlogen aan het werk’ cadeau!

De training vraagt een investering van 12 uur en €345 per persoon (vrijgesteld van btw, inclusief materiaal en arrangement) en vindt plaats op een inspirerende locatie in Utrecht. 

Data

Wil je graag meedoen? Neem contact op om te horen wanneer een volgende groep start. Deze training wordt ook vaak In Company verzorgd. Wil je sparren over mogelijkheden en maatwerk? Neem vrijblijvend contact op.

Schrijf je in

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
1

Teamsessies op maat

Wilt u samen met uw team zorgen voor meer energie, motivatie en prestatie?

In Company training op maat

In Company training op maat

Bureau voor Bevlogenheid maakt In Company trainingen op maat.

Wilt u kennismaken of advies?

Sabine Mur

Sabine Mur

Organisatiepsycholoog Adviseur en trainer

Neem contact op

Bureau voor Bevlogenheid

Schimmelpennincksingel 75, 7431 ZL Diepenveen
info@bureauvoorbevlogenheid.nl
+31 (0)6 48 50 08 45

Communicatiebureau: The Goodplace

Bureau voor Bevlogenheid gebruikt de standaard cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Ook gebruiken we cookies en scripts om socialmedia integratie op onze websites mogelijk te maken.
Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring