Weet wat je kunt, weet wat je wilt

Of je nu zelfstandig professional of professional in loondienst bent: op je top presteren, gemotiveerd en gezond blijven is een hele kunst. Ons huidige werkklimaat vraagt dat je elke dag presteert, weet wat je kunt, weet wat je wilt en goed zorgt voor je eigen ontwikkeling en gezondheid. Schrijf je in voor ‘Elk Kwartaal Vitaal’ of één van de verdiepende workshops en trainingen.

Elk Kwartaal Vitaal

Energiek en geïnspireerd werken, vraagt om eigen initiatief en reflectie. Als je in een dip zit, maar ook als het juist heel lekker gaat. ‘Elk Kwartaal Vitaal’ is een serie workshops, die je aanzetten tot reflectie en actie. Zodat jij er zelf voor zorgt dat jouw baan de leukste blijft!

Iedere eerste vrijdag van een nieuw seizoen is er een inspirerende workshop van één middag. Daarna volgt jouw eigen 30-dagen-challenge met e-coaching en kun je meedoen aan intervisie. Ieder seizoen heeft een eigen thema, alle workshops zorgen voor meer energie, motivatie en prestatie.

Verdiepende workshops voor meer plezier en prestatie

Met deze workshops vergroot je jouw energie, werkplezier en prestaties. Door te investeren in je eigen bevlogenheid maak je gemakkelijker keuzes die overeenkomen met jouw passie, interesses en opvattingen. Je wordt beter in het bewaren van balans. Dat maakt je razend aantrekkelijk voor werkgevers en klanten!


• Heb je vragen of wil je aanmelden? Neem contact op.
• Wil je aan één workshop of training meedoen? Van harte welkom!

• Alle workshops en trainingen kunnen In Company verzorgd worden. Interesse? Neem contact op.

Wilt u kennismaken of advies?

Sabine Mur

Sabine Mur

Organisatiepsycholoog Adviseur en trainer

Neem contact op

Bureau voor Bevlogenheid

Aan de Bogen 9, 7431 HJ, Diepenveen
info@bureauvoorbevlogenheid.nl
+31 (0)6 48 50 08 45

Communicatiebureau: The Goodplace

Bureau voor Bevlogenheid gebruikt de standaard cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Ook gebruiken we cookies en scripts om socialmedia integratie op onze websites mogelijk te maken.
Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring