Doe mee tijdens de Week van de Bevlogenheid

Masterclass Positief leidinggeven voor energie en prestatie (in 1 dag)  

Mensen presteren het beste in een omgeving die stimuleert en inspireert. Maar hoe houd je de sfeer in je team en organisatie positief als de werkdruk hoog is en er veel verandert in de organisatie? Bureau voor Bevlogenheid nodigt alle leidinggevenden van Nederland uit om daarover meer te leren tijden de masterclass Positief leidinggeven voor energie en prestatie!

 

Direct aan de slag met werkgeluk

In deze masterclass leer je hoe je invloed hebt op de fitheid en het werkgeluk van je collega’s. Je ontdekt hoe je kunt sturen op constructieve werkrelaties die energie geven. En hoe je ervoor kunt zorgen dat collega’s meer initiatief nemen, meer zelfvertrouwen en meer veerkracht ontwikkelen. Van diverse wetenschappelijk onderbouwde methoden uit de positieve psychologie plukken we het ‘laaghangend fruit’. Daardoor kan je na de training direct aan de slag.

bvb review website 5 dagen training 05


Speciale aanbieding

Deze aanbieding is helaas verlopen. Wil je iets dergelijks In Company organiseren? Of heb je andere vragen? We denken graag met je mee. Neem contact op.

 

Wil je weten hoe deelnemers de Masterclass ervaren? Dit schreef Valery er over: lees haar ervaring op de website "Week van het Werkgeluk".

bvb template webste review angela bakels

Praktisch

Wil je meedoen? Schrijf je in voor de 1-daagse Masterclass of de 5-daagse Training Positief leidinggeven voor energie en prestatie.

 

Deze masterclass wordt vaker gegeven. Via de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van deze en andere activiteiten.

 

Schrijf je in Neem contact met ons op
1

Teamsessie(s) op maat

Wilt u samen met uw team zorgen voor meer energie, motivatie en prestatie?

Leergang Bevlogen Professional

Leergang Bevlogen Professional

Met de Leergang Bevlogen Professionals vergroot je jouw energie, werkplezier en prestaties.

Wilt u kennismaken of advies?

Sabine Mur

Sabine Mur

Organisatiepsycholoog Adviseur en trainer

Neem contact op

Bureau voor Bevlogenheid

Aan de Bogen 9, 7431 HJ, Diepenveen
info@bureauvoorbevlogenheid.nl
+31 (0)6 48 50 08 45

Communicatiebureau: The Goodplace

Bureau voor Bevlogenheid gebruikt de standaard cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Ook gebruiken we cookies en scripts om socialmedia integratie op onze websites mogelijk te maken.
Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring