Unieke kans tijdens de Week van het Werkgeluk 2018

Masterclass Positief leidinggeven voor energie en prestatie (in 1 dag)  

Bureau voor Bevlogenheid wil werkgeluk de gewoonste zaak van de wereld maken! Daarom nodigen we alle leidinggevenden van Nederland uit om tijdens de Week van het Werkgeluk mee te doen aan de masterclass ‘Positief leidinggeven voor energie en prestatie’!

 

Direct aan de slag met werkgeluk

In deze masterclass leer je hoe je invloed hebt op de fitheid en het werkgeluk van je collega’s. Je ontdekt hoe je kunt sturen op constructieve werkrelaties die energie geven. En hoe ervoor kunt zorgen dat collega’s meer initiatief nemen, meer zelfvertrouwen en meer veerkracht ontwikkelen.

Van diverse wetenschappelijk onderbouwde methoden uit de positieve psychologie plukken we het ‘laaghangend fruit’. Daardoor kan je na de training direct aan de slag.

 

Speciale aanbieding

De verkorte training van 1 dag vindt plaats tijdens de Week van het Werkgeluk op 27 september 2018. Omdat wij ons werkgeluk willen delen, doe je mee voor slechts €65,- per persoon. Daarvan betalen we de inspirerende locatie in Deventer (adres volgt na aanmelding.) We werken van 9.30 tot 16.30.

 

Krijg je de smaak te pakken? Deze 1-daagse masterclass is onderdeel van een langere training. Je bent van harte welkom op twee verdiepende trainingsdagen in oktober en november.

 

Praktisch

Heb je vragen? Die beantwoorden we graag. Neem contact op

Wil je iets dergelijks In Company organiseren? Dat kan. Neem contact op

Wil je meedoen? Schrijf je in voor de training Positief leidinggeven en geef aan dat je meedoet tijdens de week van het werkgeluk. Dan weten wij dat het in eerste instantie alleen om de masterclass voor het speciale tarief gaat.   

Schrijf je in Neem contact met ons op

27 september 2018 Masterclass Positief leidinggeven voor energie en prestatie (in 1 dag)

Nog een aantal plekken beschikbaar!

Aanmelden
1

Teamsessie(s) op maat

Wilt u samen met uw team zorgen voor meer energie, motivatie en prestatie?

Leergang Bevlogen Professional

Leergang Bevlogen Professional

Met de Leergang Bevlogen Professionals vergroot je jouw energie, werkplezier en prestaties.

Wilt u kennismaken of advies?

Sabine Mur

Sabine Mur

Organisatiepsycholoog Adviseur en trainer

Neem contact op

Bureau voor Bevlogenheid

Schimmelpennincksingel 75, 7431 ZL Diepenveen
info@bureauvoorbevlogenheid.nl
+31 (0)6 48 50 08 45

Communicatiebureau: The Goodplace

Bureau voor Bevlogenheid gebruikt de standaard cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Ook gebruiken we cookies en scripts om socialmedia integratie op onze websites mogelijk te maken.
Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring