Terug naar het overzicht

Geluk op de werkvloer

Streven naar werkgeluk wordt steeds normaler. Veel organisaties maken er werk van, op verschillende manieren. In deze uitzending van Brandpunt+ zie je in 15 minuten aansprekende voorbeelden. Een Chief Happiness Officer en werkgelukdeskundige Elke Geraerts leggen uit wat belangrijk is voor het stimuleren van werkgeluk.

Aandacht is het nieuwe IQ

Mijn visie en die van de Vlaamse werkgelukdeskundige Elke Gerearts komen sterk overeen: ‘Aandacht is het nieuwe IQ in onze kenniseconomie, we zouden het als een fort moeten bewaken’. En investeren in werkgeluk is méér dan verwennerij: ‘Op de werkvloer heb je liever te maken met energieke medewerkers dan met uitgebluste die minder productief zijn. Het is logischer om een mentale marathon te rennen, te recupereren met welke actie dan ook. En opnieuw eentje rennen, te recupereren en opnieuw. Dan dat je een lange sprint rent en dan helemaal klaar bent.’ Daarmee ben ik het roerend eens. En mooier kan ik het niet verwoorden!

Meer weten?

Wens jij ook meer werkgeluk en aandacht? Voor jezelf, je team of organisatie? Neem dan contact op: ik adviseer je graag.

Over Sabine Mur

Sabine Mur is organisatiepsycholoog bij Bureau voor Bevlogenheid. Zij begeleidt teams en organisaties naar meer werkgeluk, meer energie, betere motivatie en betere prestaties. Dit doet zij met training of teamcoaching, gebaseerd op positieve psychologie. Ook leidt zij professionals op in werken met positieve psychologie.

Wilt u kennismaken of advies?

Sabine Mur

Sabine Mur

Organisatiepsycholoog Adviseur en trainer

Neem contact op

Bureau voor Bevlogenheid

Schimmelpennincksingel 75, 7431 ZL Diepenveen
info@bureauvoorbevlogenheid.nl
+31 (0)6 48 50 08 45

Communicatiebureau: The Goodplace

Bureau voor Bevlogenheid gebruikt de standaard cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Ook gebruiken we cookies en scripts om socialmedia integratie op onze websites mogelijk te maken.
Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring